✖
  1. (eingeschränkte Ergebnisqualität)

  2. TEAM
  3. FORSCHUNG
  4. PUBLIKATIONEN
  5. LEHRE
  6. ABSCHLUSSARBEITEN
  7. JOBS
Georg-August-Universität GöttingenGeorg-August-Universität Göttingen Forstbotanik und Baumphysiologie
Menü
Menü
  1. TEAM
  2. FORSCHUNG
  3. PUBLIKATIONEN
  4. LEHRE
  5. ABSCHLUSSARBEITEN
  6. JOBS
Interne Suche nutzen (eingeschränkte Ergebnisqualität).

Mit der Nutzung der Google™ Suche stimmen Sie den Datenschutzbestimmungen von Google™ zu

Schließen
  1. Startseite
  2. FORSCHUNG
  3. EXPLORATORIEN
  1. FORSCHUNG
Suchen English

DFG Biodiversitätsexploratorien

www.biodiversity-exploratories.de


  • The response of soil fungal mycelium biomass and diversity to forest management intensity: the interaction among different fungal guilds (mycorrhizal, dark septate endophytes, and saprophytic fungi) (2015 - 2018)

  • Mycorrhizal mycelium production in relation to forest management intensity and ecosystem functions (2014 - 2017)

  • Interaction of beech (Fagus sylvatica L.) progenies with the soil fungal microbiome (2014 - 2017)

  • Interaction of ectomycorrhiza and beech along a land use gradient (2014 - 2017)

  • The effect of land use intensity on ectomycorrhizal extramatrical mycelium and community composition under a gradient of nitrogen availability (2014 - 2017)

  • proj_micorrhizal_206_c

    DFG Biodiversitätsexploratorien

    Kontakt

    Georg-August-Universität Göttingen
    Wilhelmsplatz 1 (Aula)
    37073 Göttingen
    Tel. 0551 39-0

    Soziale Medien

    Online-Dienste

    • Studienangebot (eCampus)
    • Organisation (eCampus)
    • Prüfungsverwaltung (FlexNow)
    • Lernmanagement (Stud.IP)
    • Studierendenportal (eCampus)
    • Chat AI (Acadmic Cloud)
    • Stellenausschreibungen
    • Jobportal stellenwerk

    Service

    1. Barrierefreiheit
    2. Datenschutz
    3. Kontakt
    4. Notfall
    5. Intranet
    6. Lageplan
    7. Impressum
    Verwendung von Cookies
    Zur Erhebung von Besucherstatistiken verwenden wir Cookies. Die erfassten Daten sind anonymisiert und werden nicht an Dritte weitergegeben.
    Weitere Informationen zu Cookies erhalten Sie in unserer Datenschutzerklärung.