Vorträge


  • 29.09.2019: Deutscher Kongress für Geographie 2019. Umbrüche und Aufbrüche, Kiel: Symbolische Grenzen durch distinktive Konsumpraktiken in Bioläden. Der Fall Bangalore.
  • 27.09.2019: Deutscher Kongress für Geographie 2019. Umbrüche und Aufbrüche, Kiel: Food transition in the rural-urban interface. The example of Bengaluru.
  • 26.01.2019: 9. Jahrestagung des AK Südasien, Heidelberg: Food transition and Bengaluru‘s organic movement – A pathway to sustainable food practices?
  • 29.08.2018: RGS-IBG Annual International Conference, Cardiff: The changing meaning of millet: organic shops and distinctive consumption practices in Bengaluru, India.
  • 24.07.2018: 5th Global Conference on Economic Geography, Köln: Food transition and practice theory – findings from rural-urban Bengaluru.
  • 28.10.2017: Food Systems: Production, Trade, Consumption, Köln: The impact of food transition in middle class families of Bengaluru‘s rural-urban interface.
  • 01.10.2017: Deutscher Kongress für Geographie 2017. Eine Welt in Bewegung, Tübingen: The impact of diet globalisation on the Indian food system. A case study in the growing mega city of Bengaluru.
  • 21.08.2017: Resilience 2017. Resilience Frontiers for Global Sustainability, Stockholm: Food lifestyles in transition and its implications for sustainability. A case study in the growing mega city of Bengaluru.
  • 28.01.2017: 7. Jahrestagung des Arbeitskreises Südasien, Augsburg: Food transition of the middle class. A case study in the growing mega city of Bengaluru.